Erka Kincsestár és Varrósuli

Erka Kincsestár és Varrósuli

Az Erka Kincsestár és Varrósuli egy olyan hely, amiért érdemes Esztergomba utazni. Erikánál akár egy nap alatt is olyan tudásra lehet szert tenni, amelyet egy életen át tud hasznosítani a résztvevő. Megtanulhat szabni és varrni, táskát, pénztárcát, ruhát, patchwork abroszt, manót és számtalan egyéb hasznos dolgot. Semmit nem kell hozni, mert ott minden van: varrógép, anyag, kiegészítők és jó hangulat. Időpontot azonban célszerű egyeztetni, mert igen kicsi az esély, hogy last minute-ben tudjon foglalkozni bárkivel is. Kevés a hely és magas a program népszerűsége!

Szinte minden nap, hétközben és hétvégén is vannak varrószakkörök felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt, nyáron pedig egy hetes varrótáborokban lehet tökéletesíteni a varrás terén szerzett tudást.

A foglalkozások időpontját nyomon lehet követni az Erka Kincsestár és Varrósuli Facebook oldalon, az alábbi linkre kattintva:

https://www.facebook.com/erkakincsestara

Aki otthon szeretné kipróbálni a varrást, az megrendelheti varrócsomagját az Erka Kincsestár és Varrósuli webáruházból. A csomagokhoz videó is jár, így otthon is könnyedén meg lehet varrni a legbonyolultabb darabokat is.

erkakincsestar.hu

Margó

Esztergom, 2020.12.09